NexusFi: Find Your Edge


Home Menu

 





AMP/CQG disconnects


Discussion in Brokers

Updated
      Top Posters
    1. looks_one NinjaTrader with 2 posts (2 thanks)
    2. looks_two Tasker_182 with 2 posts (1 thanks)
    3. looks_3 tderrick with 2 posts (0 thanks)
    4. looks_4 topsteprs with 1 posts (1 thanks)
    1. trending_up 1,897 views
    2. thumb_up 4 thanks given
    3. group 4 followers
    1. forum 8 posts
    2. attach_file 0 attachments




 
Search this Thread
  #1 (permalink)
 
topsteprs's Avatar
 topsteprs 
Sandwich MA
 
Experience: Intermediate
Platform: NinjaTrader
Trading: NQ
Posts: 22 since Jun 2009
Thanks Given: 3
Thanks Received: 7

Yesterday and today I have been getting random broker disconnects with the "connected CQG" box showing up in red. The data continues to come in. Has anyone else with AMP/CQG been having similar problems the past two days?

Started this thread Reply With Quote
Thanked by:

Can you help answer these questions
from other members on NexusFi?
MC Advanced Simulated Trading.
MultiCharts
Has anyone taken The Confident Trader course from aheadc …
Trading Reviews and Vendors
MC PL editor upgrade
MultiCharts
Pivot Indicator based on Level2 data
NinjaTrader
Help re translation of ninjascript to EL
NinjaTrader
 
  #3 (permalink)
 
Tasker_182's Avatar
 Tasker_182 
Cedar Rapids, iowa
Legendary Market Wizard
 
Experience: Intermediate
Platform: Ninjatrader
Broker: Ninjatrader - Continuum
Posts: 716 since Aug 2009
Thanks Given: 476
Thanks Received: 1,402


Yes, same thing.

Reply With Quote
Thanked by:
  #4 (permalink)
 
NinjaTrader's Avatar
 NinjaTrader  NinjaTrader is an official Site Sponsor
Site Sponsor

Web: NinjaTrader
AMA: Ask Me Anything
Webinars: NinjaTrader Webinars
Elite offer: Click here
 
Posts: 1,714 since May 2010
Thanks Given: 203
Thanks Received: 2,686

There were some temporary issues with CQG logon servers that have since been resolved. CQG advises traders to try logging in again.

Follow me on Twitter Reply With Quote
Thanked by:
  #5 (permalink)
 
Tasker_182's Avatar
 Tasker_182 
Cedar Rapids, iowa
Legendary Market Wizard
 
Experience: Intermediate
Platform: Ninjatrader
Broker: Ninjatrader - Continuum
Posts: 716 since Aug 2009
Thanks Given: 476
Thanks Received: 1,402


NinjaTrader View Post
There were some temporary issues with CQG logon servers that have since been resolved. CQG advises traders to try logging in again.

Thanks.

Reply With Quote
  #6 (permalink)
 
tderrick's Avatar
 tderrick 
Nashville, Tennessee
 
Experience: Intermediate
Platform: Ninja / Jigsaw / 9G
Broker: AMP / CQG
Trading: NQ, YM and ES
Posts: 1,588 since Sep 2010
Thanks Given: 4,260
Thanks Received: 2,532

I'm bumping this thread as the problem persists.


AJ
Nashville, Tennessee


"Life On The Edge of SR"
Follow me on Twitter Visit my NexusFi Trade Journal Reply With Quote
  #7 (permalink)
 
dakine's Avatar
 dakine 
Volcano, HI
 
Experience: None
Platform: Ninja
Broker: AMP/CQG
Trading: Futura2000
Posts: 200 since Dec 2009
Thanks Given: 389
Thanks Received: 166


tderrick View Post
I'm bumping this thread as the problem persists.

Yep having the same issues since 8:30a ET I have disconnected twice every hour. @NinjaTrader any ideas?

Thanks.

Reply With Quote
  #8 (permalink)
 
NinjaTrader's Avatar
 NinjaTrader  NinjaTrader is an official Site Sponsor
Site Sponsor

Web: NinjaTrader
AMA: Ask Me Anything
Webinars: NinjaTrader Webinars
Elite offer: Click here
 
Posts: 1,714 since May 2010
Thanks Given: 203
Thanks Received: 2,686


dakine View Post
Yep having the same issues since 8:30a ET I have disconnected twice every hour. @NinjaTrader any ideas?

Thanks.

I checked with our support team and CQG operations and we do not have any issues reported outside of the norm. Please call the AMP support desk so they can assist you and troubleshoot your issue.

Follow me on Twitter Reply With Quote
  #9 (permalink)
 
tderrick's Avatar
 tderrick 
Nashville, Tennessee
 
Experience: Intermediate
Platform: Ninja / Jigsaw / 9G
Broker: AMP / CQG
Trading: NQ, YM and ES
Posts: 1,588 since Sep 2010
Thanks Given: 4,260
Thanks Received: 2,532

I am convinced this has nothing to do with NinjaTrader nor AMP. I give the highest marks to both.

The problem seems to be the order side server at CQG. The data always continues during these blinks. How NT can discern that just the order server is out is beyond my scope. But thank goodness it can. I was so insecure in placing an order today that I called it for the day. This is not the first time I have been afraid to place a trade.


Aj

Sent from my iPhone using Tapatalk


AJ
Nashville, Tennessee


"Life On The Edge of SR"
Follow me on Twitter Visit my NexusFi Trade Journal Reply With Quote




Last Updated on August 5, 2013


© 2024 NexusFi™, s.a., All Rights Reserved.
Av Ricardo J. Alfaro, Century Tower, Panama City, Panama, Ph: +507 833-9432 (Panama and Intl), +1 888-312-3001 (USA and Canada)
All information is for educational use only and is not investment advice. There is a substantial risk of loss in trading commodity futures, stocks, options and foreign exchange products. Past performance is not indicative of future results.
About Us - Contact Us - Site Rules, Acceptable Use, and Terms and Conditions - Privacy Policy - Downloads - Top
no new posts